MvR Digital Workforce wordt UiPath Goldpartner

Samenwerkingspartner MvR Digital Workforce is door softwareleverancier UiPath benoemd tot Gold Partner. MvR Digitial Workforce richt zich op het inzetten van de Digital Workforce en slimme Process Automatisering bij overheden, organisaties en bedrijven. Wereldwijd gezien is UiPath de nummer 1 Robotic Process Automation (RPA) softwareleverancier.

MvR Digital Workforce is een full- service kennispartner die zich onderscheidt op het gebied van Intelligent Process Automation. MvR helpt bedrijven met het bouwen van slimme digitale medewerkers. Deze digitale medewerkers voeren taken uit om medewerkers te ondersteunen. Dit kan administratief werk zijn, maar de digitale medewerkers worden steeds slimmer waardoor ze ook adviserende taken en eenvoudige beslissingen kunnen uitvoeren.
Lees hier het volledige artikel.

Robotisering in de Overheid

Dinsdag 5 april 2022 vindt het congres Robotisering in de Overheid plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit congres is voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf in voor 10 januari 2022 en ontvang € 100,- korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien mag je een collega meenemen met 50% korting!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN