Adviesraadlid - Asher Lake

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert CKC Seminars hét congres op het gebied van Robotisering, RPA en AI in de Overheid. Het congres vóór en dóór iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom Robotisering, RPA en AI. Het congres richt zich op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders, werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Asher Lake, Corporate Automation Coach, Unlocking Digital, is lid van de Adviesraad voor het congres Robotisering in de Overheid.

Asher:
“Making Digital Work, dat is mijn missie. Organisaties en individuen helpen om de echte waarde te halen uit “Emerging Technologies” en tegelijkertijd een perfecte Employee Experience ervaren. Onder andere door de robot uit de mens te halen. Dat is van toepassing op elke sector van overheid tot zorg, van MKB tot grote corporaties. Als wij technologie inzetten op de juiste manier worden wij meer mens….”

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 1 juni 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! Registreer hier.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN