Adviesraadlid - Leon Emmen

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert CKC Seminars hét congres op het gebied van Robotisering, RPA en AI in de Overheid. Het congres vóór en dóór iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom Robotisering, RPA en AI. Het congres richt zich op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders, werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Leon Emmen, Hoofd Robotics Expertise Centrum, Ministerie van Defensie, is lid van de Adviesraad voor het congres Robotisering in de Overheid.

Leon:
“Robotisering en intelligente automatisering zijn ontzettend veelbelovende technieken voor procesoptimalisatie. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en zijn al lang geen beperkende factor meer in de transitie naar een meer Digital Workforce waarin mensen samenwerken met robots. De echte uitdaging zit hem in het klaarmaken van je organisatie voor deze transitie en het meenemen van je werknemers in een nieuwe manier van werken. Door kennis te delen en samen te werken kunnen wij als overheid leren profiteren van elkaars ervaringen.”

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 1 juni 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! Registreer hier.

Heb jij suggesties voor het programma rondom de onderwerpen robotisering, RPA en AI in de Overheid? Dien dan HIER voor 1 juni a.s. jouw verhaal in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN