Adviesraadlid - Nicole Russchen

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert CKC Seminars hét congres op het gebied van Robotisering, RPA en AI in de Overheid. Het congres vóór en dóór iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom Robotisering, RPA en AI. Het congres richt zich op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders, werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Nicole Russchen, Informatie- & Verandermanagement, DisGover, Data & Ethiek Provincie Zuid-Holland, voormalig Projectleider Interprovinciale Digitale Agenda, Innovatie Expert, is lid van de Adviesraad voor het congres Robotisering in de Overheid.

Nicole:
“Innoveren kun je leren met verbinding initiëren, dat is waar ik voor sta. Innovatie moet niet alleen passen bij het doel, maar ook bij de mens en de organisatie. Daarom ben ik altijd op zoek naar de wisselwerking tussen mens, proces en techniek. Het is cruciaal om in een vroeg stadium stakeholders te betrekken om een passende innovatie en een innoverende mindset te creëren. Een grote kans ligt hier in het verbinden van jonge creatieve talenten met ervaren professionals uit alle overheidslagen.”

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 1 juni 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! Registreer hier.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN