Adviesraadlid - Roxane Daniels

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert CKC Seminars hét congres op het gebied van Robotisering, RPA en AI in de Overheid. Het congres vóór en dóór iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom Robotisering, RPA en AI. Het congres richt zich op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders, werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Roxane Daniels, Manager Publieke Waarden Informatiesamenleving, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, is lid van de Adviesraad voor het congres Robotisering in de Overheid.

Roxane:
“De digitale transitie is chefsache. Het verandert onze samenleving fundamenteel. Daar hebben we onze inwoners in te beschermen en de kansen die het biedt te verzilveren. Dat vraagt een moderne en slimme overheid. Ook de overheid zelf heeft nog een verandering door te maken.”

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 1 juni 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! Registreer hier.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN