Adviesraadlid - Wendy Sieverts

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert CKC Seminars hét congres op het gebied van Robotisering, RPA en AI in de Overheid. Het congres vóór en dóór iedereen die zich bezighoudt met vraagstukken rondom Robotisering, RPA en AI. Het congres richt zich op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders, werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Wendy Sieverts, Teamleider Business Intelligence, Bevolkingsonderzoek Nederland, is lid van de Adviesraad voor het congres Robotisering in de Overheid.

Wendy:
“Het is mijn missie om organisaties de waarde en mogelijkheden van data en bijbehorende technologie te laten zien. Hoe dit in te zetten is om inzichten te verkrijgen in je bedrijfsvoering en hoe het je processen kan ondersteunen om deze nog efficiënter en effectiever of klantvriendelijker te maken.”

De deelnameprijs bedraagt € 395,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Schrijf je in voor 1 juni 2022 en ontvang €100,- vroegboekkorting! Registreer hier.

Heb jij suggesties voor het programma rondom de onderwerpen robotisering, RPA en AI in de Overheid? Dien dan HIER voor 1 juni a.s. jouw verhaal in!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN