Congres Robotisering in de Overheid op 23 mei: ben jij erbij?

Op 23 mei 2019 organiseert CKC Seminars de eerste editie van het congres Robotisering in de Overheid bij congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Dit jaar is het thema: hoe haal je de robot uit de mens?
In de transformatie naar (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisaties zijn innovaties rondom robotisering en AI onontkomelijk. Idealiter nemen ‘bots’ eenvoudige taken over, zodat werknemers zich op complexe zaken kunnen richten. Maar hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe wegen we voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe behoudt de overheid de controle als ze haar verantwoordelijkheid ‘delegeert’ aan computers? Wat betekent het voor de inrichting van organisaties en voor ambtenaren zelf?

Gedurende de dag worden visies en ervaringen gedeeld, zodat u optimaal voorbereid bent op veranderingen rondom artificial intelligence en robotisering.

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:
Dick Dijkstra – Technology Partner Growth Lead for Northern Europe, Google
Laura Koetzle – Vice President and Group Director, Forrester Research
Tony Bosma – Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends

Vooraanstaande praktijkcases en Innovatie Platform
Tijdens de diverse praktijkcases delen strategen en beslissers van o.a. de Gemeente Rotterdam (Martijn Groenewegen, Hoofd Digitale Strategie) en Dienst Justitiële Inrichtingen (Frank de Jonge, waarnemend Algemeen Directeur en Johan de Bruijn,  Projectleider RPA) hun ervaringen. Bij ons Innovatie Platform kunt u terecht om innovatieve toepassingen rondom AI en robotisering te zien en zelf te proberen!

Speciaal voor en door: iedereen die zich bezig houdt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders.

Inschrijven
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf nog in vóór 15 april en ontvang € 50,- korting! Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs. www.robotiseringindeoverheid.nl

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Het congres vindt plaats op 23 mei bij congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN