Call for papers Robotisering in de Overheid 2020 geopend

Ontwikkelingen en toepassingen van artificiële intelligentie, machine learning en robotisering zijn sinds enkele jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Onduidelijk is nog wat de precieze impact gaat zijn op mens en werk, maar zeker is dat onze manier van werken ingrijpend gaat veranderen. In de transformatie naar (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisaties zijn innovaties in het vakgebied van robotisering en AI onontkomelijk. Idealiter nemen ‘bots’ eenvoudige taken over, zodat werknemers zich op complexe zaken kunnen richten.

Maar hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf? Ontdek het tijdens het congres Robotisering in de Overheid op 2 april in de Jaarbeurs Utrecht!

Call for Papers

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op robotisering in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien dan hier voor 17 januari aanstaande uw voorstel in.

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?

  • Een uniek en branche-specifiek congres over informatieveiligheid
  • Top keynote sprekers
  • Actuele praktijkcases van gerenommeerde organisaties
  • Interactie met sprekers en vakgenoten
  • Een leerzame dag in een uitstekende ambiance

Interesse als bezoeker? De vroegboekkorting geldt nog tot 17 januari!
Indien u zich voor 17 januari a.s. inschrijft ontvangt u een extra Early Bird korting van €50,- op de deelnameprijs! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien ontvangt de 2de persoon 50% korting op het fullfee tarief en mag de 3e persoon zelfs gratis deelnemen!

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN