Call for papers

Heeft u een inspirerende praktijkcase op het gebied van robotisering en bent u werkzaam binnen de overheid? Stuur deze in!

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op robotisering in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien voor 1 juli 2022 uw voorstel in.

CKC Seminars beoordeelt alle voorstellen op inhoud en samenhang met de thema’s. Uiterlijk 11 juli hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 11 oktober de hele dag beschikbaar bent. U presenteert deze praktijkcase 1x in het parallelle programma voor de duur van 30-40 minuten.
Bent u benieuwd naar het programma van de 2022 editie? Bekijk hier alle programmaonderdelen.

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het bijgevoegde formulier worden gehonoreerd.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.
  • ORGANISATIEGEGEVENS


  • PERSOONSGEGEVENS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN