Veilig & verantwoord ontmoeten

VERPLAATSING NAAR 20 APRIL 2021

Gezien deze ontwikkelingen en 2e golf rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en het RIVM genoodzaakt het congres Robotisering in de Overheid te verplaatsen naar 20 april 2021. Wij willen graag de kwaliteit van het congres kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen. Lees hier het officiële statement van CKC Seminars.

Inschrijvingen worden automatisch doorgeplaatst naar de nieuwe datum, hier hoef je niets voor te doen. Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@ckc-seminars.nl


Zorgeloos inschrijven en deelnemen
Tot op heden zal het jaarcongres Robotisering in de Overheid in fysieke vorm doorgang vinden op dinsdag 20 april in de Jaarbeurs te Utrecht. We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en gespecialiseerde instanties zoals het RIVM en de GGD. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand. Hieronder vindt u meer informatie over het corona protocol van de Jaarbeurs te Utrecht. T.z.t. worden alle partners, sprekers en deelnemers via de mail op de hoogte gesteld van de geldende maatregelen tijdens het jaarcongres Robotisering in de Overheid.

U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in contact zijn geweest met personen met klachten.

Meer informatie over ons beleid rondom het COVID-19 virus vindt u hier.

Coronaprotocol de Jaarbeurs te Utrecht
Het jaarcongres Robotisering in de Overheid vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De Jaarbeurs heeft een coronaprotocol ontwikkeld rondom de nieuwe werkwijze, veiligheidsgaranties en organisatiemogelijkheden rondom congressen bij de Jaarbeurs. Door middel van dit protocol kunnen we veilig het jaarcongres organiseren. We zijn, samen met de jaarbeurs, al bezig met de voorbereidingen, om straks in de 1,5 meter maatschappij u veilig te kunnen ontvangen. Als sociaal dier verlangt de mens naar samenzijn en ontmoeten. Samen iets delen of ervaren. Maar in tijden als deze, verlangen wij boven alles ook naar veiligheid. Een gevoel van zekerheid en gemoedsrust, niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor kwetsbaren om ons heen.

Het is tijd om weer te ontmoeten, zij het op gepaste wijze. Hieronder worden een aantal aspecten van het protocol uitgelicht.

Extra hygiëne
In de horeca zijn er verschillende punten met desinfectiegel beschikbaar voor het gebruik door de aanwezigen. Alle contactoppervlakken (bureau/deurknoppen/liften etc.) worden meerdere keren per dag gereinigd en gedesinfecteerd. Toiletgroepen zijn slechts voor één persoon tegelijk beschikbaar. Dit wordt begeleid door de medewerkers van de Jaarbeurs. Ook zorgen zij gedurende de gehele dag voor extra schoonmaak.

Capaciteit
De Jaarbeurs heeft het maximale aantal bezoekers per zaal en horeca berekend. Met dit maximale aantal kunnen we te allen tijde de afstand van 1,5 meter behouden.

Verschillende ingangen en Routes
We gebruiken verschillende ingangen voor de zalen en maken brede wandelroutes, die elkaar niet kruisen. Deelnemers gebruiken één deur om de zaal binnen te gaan en een andere om te vertrekken. Zo kunnen we te allen tijde de afstand van 1,5 meter behouden.

Catering
De horecaruimte wordt opgedeelt in verschillende ruimtes met een maximum aantal deelnemers per ruimte. Elk gebied heeft een ander instappunt en heeft een eigen catering. Het eten is meestal per stuk verpakt en is verkrijgbaar als buffet. Drankjes zijn verkrijgbaar in wergwerpartikelen. Bij elk koffiepunt is er desinfectiegel beschikbaar. De Jaarbeurs heeft een ‘corona proef’ horeca arrangement gecreëerd dat voldoet aan de norm van minimaal contact en extra hygiëneregels.

Registratie
Om ervoor te zorgen dat de registratie van bezoekers, sprekers en sponsoren soepel verloopt, worden de badges ongeveer een week voor aanvang van het congres per post toegestuurd. Deze badge is uw toegangsbewijsen wordt voorzien van een barcode. Deze code moet worden gescand bij het betreden van de Jaarbeurs. U ontvangt ook andere praktische informatie over uw congresbezoek, zoals aanmeldtijd, uw entree en andere extra richtlijnen.

Als u uw badge niet op tijd heeft ontvangen, dient u minimaal één dag voor aanvang van het congres contact op te nemen met CKC Seminars. Hierdoor kunnen wij uw inschrijving controleren en toch een badge voor u regelen.

Aangezien we de badge voor het congres opsturen, is het belangrijk dat u zich op tijd aanmeld.

Ander congresmateriaal, zoals het programma, wordt ter beschikking gesteld op de congreslocatie. Dit gaat via een onbemand bureau, waar u uw eigen materiaal kunt ophalen.

T.z.t. worden alle partners, sprekers en deelnemers via de mail op de hoogte gesteld van de geldende maatregelen tijdens het jaarcongres Robotisering in de Overheid.

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN