Employee Experience = Inwoner Experience

RPA toepassen is bij ons ontstaan vanuit onze filosofie dat we onze collega’s willen toerusten om het beste uit zichzelf te halen door hen de juiste voorwaarden te geven. Allemaal gelinkt aan onze doelstelling om onze passagiers een memorabele beleving te bezorgen als ze met ons meevliegen. Hoe zou die instelling en de aanpak die daarbij past de overheid kunnen helpen om haar burgers nog beter te bedienen? Hoe schaal je duurzaam op met support van het leiderschapsteam in jouw context? Ik ga daar graag over in gesprek tijdens mijn keynote bijdrage.

Over Asher Lake
Er zijn veel dingen waar ik van heb geleerd ze toe te passen in de context van mijn opdrachten. Van Design Thinking tot Projectmanagement. Met een agile mindset op zoek gaan naar het best mogelijke evenwicht tussen Employee Experience en Digitale Tools is wat mij veel energie geeft. Vandaar dat de afgelopen jaren RPA mijn aandacht heeft gekregen. Als RPA Product Owner hielp ik KLM om de “next wave” van automatisering vorm te geven. Helpen met bouwen aan Virtuele Medewerkers die de robot uit de mens halen. Mijn Scrum® team,“The Humanizers”, en ik helpen om onze collega’s door ze meer mens te maken. Op weg naar een Digital Lean organisatie.

Over Robotisering in de Overheid
Tijdens de 2e editie van gaan we in op de volgende vraagstukken rondom de inzet van robotisering en AI: Hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf?

Meld u aan met 3 personen voor slechts 345,-
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie mogen gratis deelnemen.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN