Happiness in 2035

Happiness in 2035

Vreemde titel misschien zal u denken. Toch is dit waar het over gaat de komende twee decennia. Niet robotisering is het verhaal waar we over na moeten denken, maar juist de rol van jullie, de deelnemers vandaag. Technologische mogelijkheden groeien exponentieel, maar onze rol en geest niet. Er ontstaat een steeds groter mentaal gat tussen wat technologisch kan en hoe we er mee omgaan. Sommigen zien zelf een toekomst van oncontroleerbare systemen opdoemen. Herman van Bolhuis denkt dat we vooral sociaal-economisch dilemma’s moeten oplossen de komende jaren. Technologie is in principe amoreel, laten we niet vervallen in een morele discussie.

We gaan van een digitale economie naar een real time economie de komende periode en daarna weer door naar een autonomous economy. Dat heeft effecten op werk, arbeidsarrangementen, processen, business modellen, welvaart en welzijn. Hoe zou een overheid hiermee om kunnen gaan? Wat is geluk in 2035? Welke rol speelt werk daarin en welke rollen zijn er voor jullie tegen die tijd. Tijd om de discussie te openen!

Over Herman van Bolhuis
Herman van Bolhuis heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Technology Assessment met publicaties over de impact van cyberspace op de samenleving, bedrijven en mensen. Tijdens zijn verblijf in Brussel (EC) heeft hij ook samengewerkt met de Takeda Foundation om de relaties tussen Japan en Europa te bevorderen. Als ondernemer heeft hij zich toegelegd op IT-managementvraagstukken en technische vaardigheden. Hij was medeoprichter van CIONET, de grootste online en offline community voor digitale besluitvormers ter wereld. Met vestigingen in meer dan 20 landen hebben we meer dan 9000 leden om van dienst te zijn. In Nederland krijgen 900+ CIO’s en Digital Executives een jaarlijks inhoud-, leer- en netwerkprogramma aangeboden. Herman van Bolhuis oprichter van de 3D Makers Zone,  een Smart Industry Fieldlab in de Metropoolregio Amsterdam en onderdeel van het landelijke ‘Industrie 4.0’ programma van Nederland. Tevens is Herman lid van het bestuur van FME, de Nederlandse werkgeversorganisatie in de technologische industrie.

De lezing vindt plaats van 09.30 – 10.10 uur wordt aangeboden door Founding Partner UiPath.
Bekijk hier het volledige porgramma van Robotisering in de Overheid.

 

Het congres Robotisering in de Overheid zal als online congres doorgaan op dinsdag 20 april.
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Ben je lid van een van onze media partners? Dan ontvang je €50 korting! Aangezien we omgaan naar een online congres, mag iedere deelnemer 2 collega’s gratis laten registeren. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen gratis deelnemen.
Je kunt je hier aanmelden voor de online editie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN