Hoe brengen andere overheidsorganisaties robotisering en AI in de praktijk?

Op 23 mei 2019 organiseert CKC Seminars de eerste editie van het congres Robotisering in de Overheid bij het congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Dit jaar is het thema: hoe haal je de robot uit de mens? Deze dag zit vol praktijkcases van gemeenten en andere overheidsorganisaties: hoe brengen zij informatieveiligheid in de praktijk? Wat zijn de uitdagingen en hoe zijn deze opgelost? Welke tips hebben zij voor andere overheidsorganisaties?

Vernieuwende praktijkcases en Innovatie Platform
Tijdens de diverse praktijkcases wordt aandacht besteed aan ervaringen van overheidsorganisaties om kennis te delen. Zo vertelt Martijn Groenewegen (gemeente Rotterdam) hoe je voorbij de hype gaat en echt organisatorische impact kan hebben met robotisering. Frank de Jonge en Johan de Bruijn (Dienst Justitiele Inrichtingen) vertellen over hun RPA journey: tegen welke valkuilen liepen zij aan en wat zijn de lessons learned? Harry Schrooten (Politie Nederland) geeft een kijkje achter de schermen bij de politie en de inzet van chatbot Wout.
Bij ons Innovatie Platform kunt u terecht om innovatieve toepassingen rondom AI en robotisering te zien en zelf te proberen!

Plenair programma
Keynote sprekers bieden visie en inspiratie:
Jan van Ginkel – Concerndirecteur en Loco-Provinciesecretaris, Provincie Zuid-Holland
Dick Dijkstra
– Technology Partner Growth Lead for Northern Europe, Google
Laura Koetzle – Vice President and Group Director, Forrester Research
Tony Bosma – Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends

Ook deelnemen aan Robotisering in de Overheid? Via diverse (media)partners is het congres met korting te bezoeken.
Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Het congres vindt plaats op 23 mei bij congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN