Impact met robotisering: voorbij de hype

Martijn Groenewegen is sinds kort hoofd digitale strategie van de gemeente Rotterdam. De afgelopen jaren heeft hij als verantwoordelijke voor informatiemanagement eerst de strategische sturing op de inzet van IT en business alignment verbeterd. Vanuit die basis richt hij zich meer en meer op innovatie , businessempowerment en flexibiliteit om een betekenisvolle partner te zijn bij actuele maatschappelijke  opgaven. Robotisering is één van de onderwerpen in de strategie waar Martijn warm voor loopt. Met de inzet van Peppert werden we gelukkig realistischer over robotisering; gebruik de hyperigheid rond robotisering wel en bereid je organisatie voor. De meeste technologie die past bij de volwassenheid van organisaties, is robuust genoeg om er op kortere termijn dan vroeger voordeel uit te halen. Begin dan ook niet met een pilot als je organisatorische impact wil hebben.

Benieuwd naar de inzet van robotisering bij de gemeente Rotterdam? Kom dan op 23 mei naar het congres Robotisering in de Overheid!

Naast Martijn zal ook de Dienst Justitiele Inrichtingen een praktijkbijdrage verzorgen.

Verder bieden keynote sprekers visie en inspiratie:
Dick Dijkstra – Technology Partner Growth Lead for Northern Europe, Google
Laura Koetzle – Vice President and Group Director, Forrester Research
Tony Bosma – Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends
Bekijk het volledige programma op www.robotiseringindeoverheid.nl

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Het congres vindt plaats op 23 mei bij congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN