De toekomst van werk: intelligente machines die uw werknemers toefluisteren

Intelligente machines, variërend van kunstmatige intelligentie tot intelligente assistenten tot RPA-bots en meer, werken steeds vaker zij aan zij met medewerkers om zakelijke problemen op te lossen. De meeste leiders op het gebied van digitale technologie en technologie blijven in het beginstadium van deze beweging, omdat er veel remmers zijn. Hoewel dit een multidecade-technologiereis is, kan het optimaliseren van mens-machine-interacties vandaag van grote waarde zijn voor uw organisatie. Tijdens haar Engelstalige keynote bijdrage op het congres Robotisering in de Overheid volgende week donderdag, presenteert Laura Koetzle (Forrester) haar belangrijkste take-aways:
– De toekomst van het werk bestaat uit het zij aan zij werken met intelligente machines
– Het beheersen van mens-machine-interactie confronteert meer obstakels dan je denkt
– Het succes hangt af van gefocuste scenario’s die worden toegepast in de werknemerreis

Laura Koetzle is hoofd van onderzoeksorganisatie Forrester die infrastructuur- en operatiesprofessionals, security & risk professionals en sourcing & vendor management professionals bedient. De onderzoeksagenda van haar team omvat het ontwerpen, bouwen, exploiteren, beveiligen en sourcen van de systemen, technologieën en processen die bedrijven nodig hebben om klanten te winnen, bedienen en behouden.

Laura’s werk heeft een brede bekendheid genoten in de media, waaronder BusinessWeek, The Economist, The New York Times en The Wall Street Journal. Laura is ook op CBC, CNN, CNBC en Reuters Television verschenen en ze is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale executive conferenties.

Naast Laura Koetzle zullen ook Dick Dijkstra (Technology Partner Growth Lead for Northern Europe, Google), Jan van Ginkel (Concerndirecteur en Loco-Provinciesecretaris, Provincie Zuid-Holland en Tony Bosma (Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends) een plenaire bijdrage verzorgen. Verder zijn er praktijkcases van Gemeente Rotterdam (Martijn Groenewegen, Hoofd Digitale Strategie), Dienst Justitiële Inrichtingen (Frank de Jonge, waarnemend Algemeen Directeur SSC en Johan de Bruijn,  Projectleider RPA) en Nationale Politie (Harry Schrooten, Projectleider).
Bekijk het volledige programma op www.robotiseringindeoverheid.nl

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Het congres vindt plaats op 23 mei bij congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN