Mens en machine in de 21e eeuw: Hoe sturen overheden op symbiose?

Naarmate de rol van technologie in onze samenleving groter wordt, groeit het belang van de menselijke maat. Dus niet alleen innoveren en ontwikkelen om efficiency te bereiken maar vooral ook om menselijke waardes te behouden en hopelijk zelfs te vergroten. Dat is een uitdaging en overheden zouden hierin nu hun rol moeten gaan bepalen. Door voorbeeldgedrag te tonen bijvoorbeeld en door een visie te ontwikkelen op ethisch innoveren. In zijn keynote zal Randall de onvermijdelijkheid van technologische ontwikkeling schetsen en u aanzetten tot het voeren van een debat over de rol van de robot in onze wereld in deze spannende 21e eeuw.

Over Randall van Poelvoorde
Randall is ondernemer, technologie expert en internationaal keynote spreker. Hij heeft de afgelopen drie jaar bijna 100 keynotes gegeven in vele landen en daar gesproken voor bedrijven als ING, Toyota, ABN AMRO, IATA en KLM- Air France.
Randall is oprichter van www.RobotXperience.com . Hij was jarenlang als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij aan het Executive MBA managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf. Hij adviseert de VVD over de gevolgen van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Randall is geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers. Zijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Hij heeft hands-on ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde hij hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten.
Met de oprichting van het platform Robots.nu in 2009 kreeg technologie nog meer plek in zijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Randall zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.

Meld u aan met 3 personen voor slechts € 345,-
Deelname aan dit ONLINE congres kost € 345,- per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie mogen gratis deelnemen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN