Reserveer alvast in uw agenda: 2 april 2020 Robotisering in de Overheid

Op donderdag 2 april wordt de tweede editie van het jaarcongres Robotisering in de Overheid in de Jaarbeurs, Utrecht georganiseerd. Een uniek congres op het gebied van robotisering binnen de overheid, zoals ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen en woningcorporaties. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een optimale voorbereiding op veranderingen rondom artificial intelligence en robotisering.

Wij bieden deze dag volop kennis, interactie en inspiratie door middel van:

  • keynote lezingen
  • praktijkcases
  • netwerken met vakgenoten
  • informatiemarkt met stands

Indien u zich voor 17 januari a.s. inschrijft ontvangt u een extra Early Bird korting van €50,- op de deelnameprijs! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien ontvangt de 2de persoon 50% korting op het fullfee tarief en mag de 3e persoon zelfs gratis deelnemen!

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN