Robotisering: de stille revolutie in de overheid

De gemeente Woerden heeft in het afgelopen jaar in een hoog tempo robots ontwikkeld om de gestelde organisatiedoelen te bereiken. In 2019 zijn er nieuwe doelen vastgesteld en deze doelen kunnen alleen gerealiseerd worden door middel van robotisering te implementeren. Jos Lindhout, CIO bij de gemeente Woerden, en Robert Mekking, partner bij MvR & Partners, delen de ervaringen van afgelopen jaar.
De overwegingen, ervaringen en resultaten van de gemeente worden belicht door Jos. Hoe worden keuzes tot ontwikkeling van robots gemaakt? Wat zijn de ervaringen binnen de gemeente? En nog belangrijker, wat zijn de behaalde resultaten tot nu toe?
De aanpak en de verschillende aandachtspunten bij de implementatie van robotisering zullen geadresseerd worden door Robert.

Tijdens deze keynote wordt het publiek meegenomen naar de toekomst: Welke vorm van robotisering plaveit de weg voor de inzet van kunstmatige intelligentie?

Over de sprekers
Jos Lindhout, CIO bij gemeente Woerden
Jos heeft jarenlange ervaring als CIO en ICT-manager in verschillende bedrijfstakken en is de laatste jaren vooral actief binnen de lokale overheid. Binnen de gemeente Woerden heeft Jos aan de wieg gestaan van een voortvarende start van inzet van RPA.

Robert Mekking, Partner bij MvR & Partners
Robert is oprichter van MvR & Partners en is als ‘techno-optimist’ al vijftien jaar actief en met passie bezig met het verbeteren van onze digitale overheid. Robert heeft samen met zijn collega’s het concept ‘robotiseren in de overheid’ geïntroduceerd en staat daarmee aan de wieg van de inmiddels meer dan twintig actieve soorten robots in de publieke sector!

Over Robotisering in de Overheid
Tijdens de 2e editie van gaan we in op de volgende vraagstukken rondom de inzet van robotisering en AI: Hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf?

Meld u aan met 3 personen voor slechts €345,-
De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie mogen gratis deelnemen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN