Softbot Award

Tijdens het congres Robotisering in de Overheid wordt dit jaar de Softbot Award 2020 uitgereikt aan de beste implementatie van een software robot binnen een overheidsorganisatie. Voorafgaand aan het congres zullen de genomineerden bekend worden gemaakt. Tijdens het congres zullen zij in een korte (video-) pitch hun implementatie aan u tonen. Het publiek zal daarna bepalen wie dit jaar de Softbot Award krijgt uitgereikt.

Wilt u een organisatie nomineren voor deze award? Meld uw softbot dan hier aan!

Dien uw suggestie uiterlijk vrijdag 2 oktober in. U hoort dan uiterlijk 16 oktober of uw inzending genomineerd is voor de award.

Over het congres Robotisering in de Overheid
Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Meld u aan met 3 personen voor slechts €442,50,-
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Daarnaast betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie de helft van de deelnameprijs en mag de 3e persoon zelfs gratis deelnemen!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN