Adviesraad

Asher Lake
Asher Lake

Corporate Automation Coach, Unlocking Digital

“Making Digital Work, dat is mijn missie. Organisaties en individuen helpen om de echte waarde te halen uit “Emerging Technologies” en tegelijkertijd een perfecte Employee Experience ervaren. Onder andere door de robot uit de mens te halen. Dat is van toepassing op elke sector van overheid tot zorg, van MKB tot grote corporaties. Als wij technologie inzetten op de juiste manier worden wij meer mens…”

Frank Mester
Frank Mester

Chief Digital Officer, MvR Digital Workforce

“De digitale workforce is bezig aan een opmars. Slimme digitale collega’s gaan ons werk eenvoudiger en leuker maken. Mensen en digitale assistenten samen laten werken voor het beste resultaat. Dit noemen wij “slim digitaliseren”. Is uw organisatie er al klaar voor?” 

Jan van Ginkel
Jan van Ginkel

Concerndirecteur/ Loco-provinciesecretaris, Provincie Zuid-Holland en auteur van het boek ‘Werkvonken naar wakker gemeenschappen – 50 algoritmes voor meervoudigheid’

“Als je goed om je heen kijkt, zie je dat de echte drive voor de grote maatschappelijke opgaven én voor het vervolgens tot een oplossing brengen ervan, beide voortkomen uit digital. De gouden driehoek van data, algoritmes en sociale innovatie trekt en duwt maatschappelijke ontwikkelingen. Ik pleit ervoor om niet alleen naar de serieuze schaduwkanten hiervan te kijken, maar blijvend oog te houden voor de kansen en vernieuwing.”

Nicole Russchen
Nicole Russchen

Informatie- & Verandermanagement, DisGover, Data & Ethiek Provincie Zuid-Holland, voormalig Projectleider Interprovinciale Digitale Agenda, Innovatie Expert

“Innoveren kun je leren, met verbinding initiëren, dat is waar ik voor sta. Innovatie moet niet alleen passen bij het doel, maar ook bij de mens en de organisatie. Daarom ben ik altijd op zoek naar de wisselwerking tussen mens, proces en techniek. Het is cruciaal om in een vroeg stadium stakeholders te betrekken om een passende innovatie en een innoverende mindset te creëren. Een grote kans ligt hier in het verbinden van jonge creatieve talenten met ervaren professionals uit alle overheidslagen.”

Roxane Daniels
Roxane Daniels

Manager Publieke Waarden Informatiesamenleving, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)

“De digitale transitie is chefsache. Het verandert onze samenleving fundamenteel. Daar hebben we onze inwoners in te beschermen en de kansen die het biedt te verzilveren. Dat vraagt een moderne en slimme overheid. Ook de overheid zelf heeft nog een verandering door te maken.”

Wendy Sieverts
Wendy Sieverts

Teamleider Business Intelligence, Bevolkingsonderzoek Nederland

“Het is mijn missie om organisaties de waarde en mogelijkheden van data en bijbehorende technologie te laten zien. Hoe dit in te zetten is om inzichten te verkrijgen in je bedrijfsvoering. En in je processen kan ondersteunen om deze nog efficiënter, effectiever of klantvriendelijker te maken.”

Leon Emmen
Leon Emmen

Hoofd Robotics Expertise Centrum, Ministerie van Defensie

Robotisering en intelligente automatisering zijn ontzettend veelbelovende technieken voor procesoptimalisatie. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en zijn al lang geen beperkende factor meer in de transitie naar een meer Digital Workforce waarin mensen samenwerken met robots. De echte uitdaging zit hem in het klaarmaken van je organisatie voor deze transitie en het meenemen van je werknemers in een nieuwe manier van werken. Door kennis te delen en samen te werken kunnen wij als overheid leren profiteren van elkaars ervaringen.

Jury award

Martijn Groenewegen
Martijn Groenewegen

CIO, Gemeente Eindhoven

“Werk wordt leuker wanneer je innoveert/digitaliseert vanuit de menselijke maat”

Danny van Zoen
Danny van Zoen

Teammanager Proces & Informatie, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied – “Bussiness Owner” Procesautomatisering (RPA). Winnaar Softbot Award 2020/2021

“Laat innovatie nooit een doel op zich zijn, maar een middel om oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Zo draagt bij ons de procesautomatisering (RPA) bij aan een effectievere en efficiëntere dienst. Met de inzet van RPA proberen we de werkdruk te verlagen, de kwaliteit van het werk te verhogen en de inzet van mensen effectiever te benutten.”

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN