Terugblik congres Robotisering in de Overheid 2019

Vol trots kijkt CKC Seminars terug op een succesvolle en inspirerende 1e editie van het jaarcongres Robotisering in de Overheid. Deze dag was specifiek gericht op de ontwikkeling en toepassingen van artificial intelligence, machine learning en robotisering. Er werden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel dat je voorbereid bent op veranderingen rondom artificial intelligence en robotisering. Met inspirerende keynote sprekers, ervaren praktijksprekers, betrokken partners en nieuwsgierige bezoekers was het een geslaagde editie!

Sfeerimpressie 2019
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van Robotisering in de Overheid:

Kennisbank met presentaties
Survey
Programma
Sprekers
Partners
Foto impressie > volgt op www.robotiseringindeoverheid.nl

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het congres Robotisering in de Overheid. Wij bedanken alle sprekers, Founding Partners UiPath en Mvr & Partners, Exposant HowAboutYou, alle overige kennis- en communicatiepartners en congrescentrum 1931 voor de medewerking. Wilt u volgend jaar ook bij de 2e editie aanwezig zijn? Noteer nu alvast de nieuwe datum in uw agenda: donderdag 14 mei 2020.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties voor het programma 2020, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars:  jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Congreskalender CKC Seminars

Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het congres Robotisering in de Overheid is een uniek congres voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. De volgende editie vindt plaats op donderdag 14 mei 2020. Voor meer informatie: www.robotiseringindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN