Terugkijken webinar: Inzet van een virtuele medewerkers (RPA) in crisistijd

Op woensdag 15 april hebben we een live webinar gehost over de toepassing van RPA, bots en robotisering in crisistijd binnen de overheid. Deze webinar werd gepresenteerd door Frank Mester. Hij nam iedereen mee langs een aantal veranderingen, ontwikkelingen en lessons learned op het gebied van implementatie van RPA in deze tijd van crisis. Hierbij werden ook een aantal voorbeelden aangehaald.

Merk jij dat in deze tijd van crisis de beschikbaarheid van je eigen medewerkers onder druk staat? Dat het niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen fulltime beschikbaar is? Of dat het systeem of de leverancier niet optimaal beschikbaar is?

Juist in deze tijden is het belangrijk dat processen wel snel worden uitgevoerd en dat wijzigingen gewoon worden doorgevoerd. Daar kan de inzet van RPA bij helpen! Een virtuele medewerker kan bepaalde processen overnemen om zo meer tijd over te houden voor andere zaken.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan het webinar dan hier terug:

Over de spreker
Frank Mester is bij MvR & Partners medeverantwoordelijk voor het aansturen van het Intelligent Process Automation Team dat o.a. bij een twintigtal overheidsorganisaties zorgt voor de inzet van virtuele medewerkers (Robotic Process Automation).

Over het congres Robotisering in de Overheid
We boden dit webinar aan omdat het congres Robotisering in de Overheid uitgesteld is naar dinsdag 3 november.
Tijdens de 2e editie van dit congres gaan we in op de volgende vraagstukken rondom de inzet van robotisering en AI: Hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf?

Het complete programma van het congres is hier te vinden.

Deelname
Uiteraard kun je het congres zorgeloos bijwonen en zullen we zorgen voor de juiste maatregelen indien noodzakelijk. Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Daarnaast betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie de helft van de deelnameprijs en mag de 3e persoon zelfs gratis deelnemen! Aanmelden kan via de registratiepagina.

Hopelijk zien wij jou terug op dinsdag 3 november!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN