Webinar 15 april: Inzet van een virtuele medewerkers (RPA) in crisistijd

Aangezien wij het belangrijk vinden om in deze tijd kennis te blijven delen, organiseren wij op woensdag 15 april om 11.00 uur een live webinar met Q&A over de toepassing van RPA, bots en robotisering in crisistijd binnen de overheid.

Merk jij dat in deze tijd van crisis de beschikbaarheid van je eigen medewerkers onder druk staat? Dat het niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen fulltime beschikbaar is? Of dat het systeem of de leverancier niet optimaal beschikbaar is?

Juist in deze tijden is het belangrijk dat processen wel snel worden uitgevoerd en dat wijzigingen gewoon worden doorgevoerd. Daar kan de inzet van RPA bij helpen! Een virtuele medewerker kan bepaalde processen overnemen om zo meer tijd over te houden voor andere zaken.

Wil je hier meer over weten? Sluit dan aan bij onze webinar op woensdag 15 april om 11 uur. Deze webinar wordt gepresenteerd door Frank Mester van MvR & Partners. Hij zal ingaan op deze vragen en zal ook antwoord geven op jouw vragen tijdens de live Q&A!

Frank Mester is bij MvR & Partners medeverantwoordelijk voor het aansturen van het Intelligent Process Automation Team dat o.a. bij een twintigtal overheidsorganisaties zorgt voor de inzet van virtuele medewerkers (Robotic Process Automation).

Meld je dan hier aan en ontvang inloggegevens voor deelname. Hopelijk tot dan!

De webinar wordt mede mogelijk gemaakt door SkillsTown

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN