Webinar 'De kracht van Robotic Process Automation'

Steeds meer organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierbij slimme technische oplossingen zoals Robotic Process Automation (RPA) in te zetten. Wilt u meer weten over de aanpak en voordelen van RPA? Bent u nieuwsgierig naar hoe andere organisaties succesvol RPA toepassen? Zoekt u naar concrete handvatten om zelf met RPA aan de slag te gaan? Schrijf u dan in voor het webinar ‘De kracht van Robotic Process Automation’.

Over Asher Lake
Er zijn veel dingen waar ik van heb geleerd ze toe te passen in de context van mijn opdrachten. Van Design Thinking tot Projectmanagement. Met een agile mindset op zoek gaan naar het best mogelijke evenwicht tussen Employee Experience en Digitale Tools is wat mij veel energie geeft. Vandaar dat de afgelopen jaren RPA mijn aandacht heeft gekregen. Als RPA Product Owner help ik KLM om de “next wave” van automatisering vorm te geven. Helpen met bouwen aan Virtuele Medewerks die de robot uit de mens halen. Mijn Scrum® team,“The Humanizers”, en ik helpen om onze collega’s door ze meer mens te maken. Op weg naar een Digital Lean organisatie

Over Robotisering in de Overheid
Tijdens de 2e editie van gaan we in op de volgende vraagstukken rondom de inzet van robotisering en AI: Hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf? Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN