Inschrijven gratis webinar over de inzet van virtuele medewerkers (RPA) in crisistijd.

De inschrijving voor het live webinar is gesloten. Het webinar is terug te kijken via dit nieuwsitem.

 

Via het onderstaande formulier kunt u zich inschrijven voor het live webinar met Q&A op woensdag 15 april om 11.00 uur. Het webinar zal gaan over de inzet van virtuele medewerkers (RPA) in crisistijd.

Merk jij dat in deze tijd van crisis de beschikbaarheid van je eigen medewerkers onder druk staat? Dat het niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen fulltime beschikbaar is? Of dat het systeem of de leverancier niet optimaal beschikbaar is? Juist in deze tijden is het belangrijk dat processen wel snel worden uitgevoerd en dat wijzigingen gewoon worden doorgevoerd. Daar kan de inzet van RPA bij helpen! Een virtuele medewerker kan bepaalde processen overnemen om zo meer tijd over te houden voor andere zaken.

Het webinar zal gepresenteerd worden door Frank Mester. Frank is bij MvR & Partners medeverantwoordelijk voor het aansturen van het Intelligent Process Automation Team dat o.a. bij een twintigtal overheidsorganisaties zorgt voor de inzet van virtuele medewerkers (Robotic Process Automation).

Het webinar is beschikbaar via een afgeschermd portal. Laat daarom hieronder uw gegevens achter, dan sturen wij u voorafgaand aan het webinar uw inloggegevens toe om deel te kunnen nemen.

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres Robotisering in de Overheid en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN